Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ιστορίες Yγείας DXN

Αυτό το blog έχει μόνο έναν σκοπό:

Να μπορούν όλοι να αναρτήσουν άφοβα την ιστορία υγείας τους με την DXN

Μπορείτε να κάνετε άφοβα post τα δικά σας σχόλια με την δική σας ιστορία υγείας. Όλα υπόκεινται σε έγκριση. Για σίγουρη έγκριση προσέξτε τα παρακάτω:

- Σοβαρότητα
- Έως 100 λέξεις
- Δώστε όνομα και ιστοσελίδα DXN, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να σας βρουν
- Μέσω λογαριασμού Google μόνο


2 σχόλια:

  1. Είχα υψηλή χοληστερίνη. Πίνοντας καφέ με γανόδερμα και παίρνοντας 1 κάψουλα RG και 1 GL την ημέρα μείωσα την ολική χοληστερίνη σε 2 μήνες από 240 σε 210 και την κακή (LDL)από 175 σε 155. Επίσης πίνοντας 3 ταμπλέτες σπιρουλίνα την ημέρα νιώθω μεγάλη ευεξία.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΞΑΡΧΑΙΟΣ
    Συνεργάτης DXN
    gexa1957@gmail.com
    6975624334
    www.healthycofee.dxnnet.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γυναίκα μου είχε πρόβλημα θυροειδή και στην πορεία έλλειψη Β12!!! Τον θυροειδή τον προλάβαμε σε αρχικό στάδιο όπως είπε γνωστός ενδοκρινολόγος στην Λάρισα και ξεκίνησε μία αγωγή με χάπια πριν από περίπου 2 έτη, σε εξετάσεις πέρυσι δείξανε σταθεροποίηση αλλά διαπιστώθηκε έλλειψη Β12, ξεκίνησε αγωγή με χάπια και γι΄ αυτό. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα 2012 έκανε εξετάσεις και ο θυροειδής σταθερός και η Β12 μερικώς αναπληρώθηκε. Από το φεβρουάριο του 2013 η γυναίκα μου πέταξε τον ελληνικό και άρχισε να πίνει 1 φακελάκι την ημέρα τον καφέ 3+1, πριν το Πάσχα 2013 επανέλαβε εξετάσεις και ο ενδοκρινολόγος τις κοίταξε και είπε: επειδή πλησιάζει Πάσχα να πώ ότι έγινε θαύμα? αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω, αναπλήρωθηκε η Β12 σχεδόν και ο θυρωειδής προς εξάλειψη (δεν αναφέρω ιατρικούς όρους, αλλά απλά) και τις λέει ότι μάλλον θα σταματήσουμε την αγωγή, θα είμαι σίγουρος μετά το καλοκαίρι και τις ελλάτωσε την αγωγή. Η γυναίκα μου δεν ανέφερε στον ιατρό για τον καφέ. θα περιμένουμε μετά το καλοκαίρι και εκεί θα υπάρξει ΕΙΚΟΝΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 100%

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
    DXN SA
    6983502122 - 6942298383
    ganotherapydvk.blogspot.gr
    kingofherbs.info@gmail.com
    www.kingofherbs.dxnnet.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε!
Σύντομα το σχόλιό σας μπορεί να λάβει έγκριση, εάν:
- είναι μέχρι 100 λέξεις
- έχει όνομα (και αν θέλετε κωδικό DXΝ)
- το site σας ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί σας
- είναι σοβαρό και μετρημένο, χωρίς πολλά θαυμαστικά